Szeretettel köszöntelek a LEGJOBB KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
LEGJOBB KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a LEGJOBB KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
LEGJOBB KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a LEGJOBB KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
LEGJOBB KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a LEGJOBB KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
LEGJOBB KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Európában a bor elterjedése a rómaiakhoz kapcsolódik. Épp úgy, mint a forralt bor fogalmának eredete is, csak éppen "fűszer bor" névvel illették, és az eltarthatóság növelésének érdekében készítették.
Magyarul: a borok romlásakor keletkező rossz ízt előzték meg méz, fahéj, ánizs, szegfűszeg, koriander, gyömbér, bors, kakukkfű, babérlevél és esetleg narancsvirág vagy rózsavíz hozzáadásával. Az italt ekkor még hidegen fogyasztották. A hűvös napokban a szükség aztán rávitte az embert, hogy tűzben forrósított kővel vagy vasrúddal felmelegítse a bort, megalkotva ezzel a ma is ismert forralt bort.
Kedvcsinálónak itt egy alaprecept:
Hozzávalók: 1 l vörös vagy fehérbor, 8 dkg cukor, 1 rúd fahéj, 5 szegfűszeg, két szegfűbors, fél citrom
Elkészítés: A bort és a többi hozzávalót üvegedénybe öntjük, majd forráspontig hevítjük (ne forraljuk, mert az árt a bor aromájának), majd belekarikázzuk a citromot és csészékbe öntve forrón tálaljuk.
Ha tudsz egy jó forralt bor receptet, írd le nekünk!
|
|
Kelivn Kelivn írta 1 hete a(z) MEGHÍVÓ fórumtémában:
View data https://mart-to.com/ We pay MORE cash for scrap ...
Kelivn Kelivn írta 1 hete a(z) MEGHÍVÓ fórumtémában:
good contents https://www. elgustoesnuestro20.com/ ...
Kelivn Kelivn írta 1 hete a(z) MEGHÍVÓ fórumtémában:
securitytoto https://securitytoto. com/ PEAKERR provides...
Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MEGHÍVÓ fórumtémában:
View data https://shopthehotdeals.com/...
Kelivn Kelivn írta 1 hete a(z) MEGHÍVÓ fórumtémában:
check here https://desaccordparfait-lefilm....
Kelivn Kelivn írta 1 hete a(z) MEGHÍVÓ fórumtémában:
information https://www. safetytoto.com Plus, we pay ...
Kelivn Kelivn írta 1 hete a(z) MEGHÍVÓ fórumtémában:
good information https://caisonwes.com/ We ...
Kelivn Kelivn írta 1 hete a(z) MEGHÍVÓ fórumtémában:
information https://heromt.com/ So, what we say you’re...
Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MEGHÍVÓ fórumtémában:
spotterdayinfraero https://spotterdayinfraero.com/...
Kelivn Kelivn írta 1 hete a(z) MEGHÍVÓ fórumtémában:
casinocorps https://casinocorps.com...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
A Gruyere a legjobb sajt a világon
Csokimúzeumok Európában
A 10 legjobb karácsonyi sms